Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home3/r59804brai/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Politica de confidentialitate - Sala Fitness Iasi - BrainFit UA-120989153-1
Se incarca...
Politica de confidentialitate
 • Acasa
 • Politica de confidentialitate

 

“BrainFit”este unul dintre centrele de sanatate si sport din Iasi ce are ca scop promovarea unei vieti sanatoase pentru toti.

Tocmai de aceea, ne dorim sa te simti in siguranta si atunci cand consideri ca datele tale sunt prelucrate de catre noi, SC BRAINFIT SRL-D, societate cu sediul in judetul Iasi, DJ 245 Iasi-Vaslui, comuna Lunca Cetatuii, avand CUI 37666076 (denumita in continuare “Noi”)

 

Nota de informare privind protectia datelor:

Colectam minimum de date personale necesare desfasurarii activitatii (inclusiv online) si ne angajam sa administram responsabil, in conditii de siguranta si doar in scopurile specificate, datele persoanale ale persoanelor ce interactioneaza cu Noi.

 

Ce date colectam si prelucram:

 • Nume si prenume;
 • Adresa de email;
 • Numar de telefon;

 

Cand le colectam si prelucram:

 • La crearea contului de client pe site;
 • La vizitarea site ului prin intermediul ferestrelor interactive de tip pop-up;
 • La abonarea prin Newsletter/Oferte Speciale
 • In momentul cand ne contactezi (telefonic, email, SMS WhatsApp, Facebook Messenger) pentru a-ti furniza informatii suplimentare referitore la abonamentul tau;

 

La ce le folosim si cum utilizam datele tale:

 • Doar in stricta legatura cu dorinta ta de a activa in cadrul salii BrainFit;
 • Pentru a te contacta ca sa-ti oferim un raspuns la o solicitare;
 • Pentru a-ti trimite mesaje de tip Newsletter doar daca ti-ai dat consimtamantul in acest sens;
 • Vom lua legatura cu tine in cazul in care avem nevoie de o confirmare sau completarea anumitor informatii, referitor la abonamentul tau.

 

 

Tertele parti si datele tale personale:

Nu vom vinde sau inchiria informatiile colectate unor terte parti!

Exceptie fac autoritatile publice carora li se comunica datele personale in contextul unei anchete (in instanta de judecata, organe de cercetare penala), acestea nu pot fi considerate destinatari si prin urmare nu va fi necesar consimtamantului persoanei in cauza.

 

Cat timp iti pastram informatiile:

Perioada de timp pentru care iti pastram informatiile este determinate de scopul in care folosim datele pentru a-ti oferi servicii complete si obligatiile noastre legale.

In cazul in care doresti stergerea datelor personale, te rugam sa adresezi aceasta notificare prin email la adresa : contact@brain-fit.ro si noi le vom sterge daca nu exista vreo prevedere legala care sa nu ne permita aceasta actiune.

 

Care sunt drepturile tale:

 1. Dreptul la acces;
 2. Dreptul la rectificare;
 3. Dreptul la stergere (Dreptul de a fi uitat);
 4. Dreptul la restrictionarea procesarii;
 5. Dreptul la portabilitatea datelor;
 6. Dreptul de a obiecta.

 

 

In cazul in care vom decide sa facem o schimbare importanta in ceea ce priveste politica de confidentialitate a datelor personale, vom afisa aceasta modificare pe pagina noastra principala astfel incat sa pastram transparenta datelor pe cate le colectam 😊

 

Testimoniale

Felicitări pt amenajarea spațiului, calitatea și diversitatea serviciilor.

Anca Utz

Bravo, oameni buni, pentru toată munca și implicarea! Foarte mișto la voi, vin cu mare drag.

Mirona Gâdei

Foarte curat, multe facilitati, imposibil sa nu gasesti ceva care sa ti se potriveasca. Oameni politicosi, respectuosi, personal bine pregatit, aparate de calitate.

Ovidiu Bulgaru

Imi place BrainFit, cel puțin pentru mine este ok. Merci!

Gabi Proca

Studio de fitness impecabil. Serviciul ireproșabil. Personal foarte simpatic și profi. Curățenie impresionanta. Merg cu drag aproape zilnic. Felicitări !

Vlahopol Cosmin
Like us!
>