Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home3/r59804brai/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Eva Veronica - Sala Fitness Iasi - BrainFit UA-120989153-1
Se incarca...
Eva Veronica

Eva

Veronica

HAI SĂ NE CUNOAȘTEM

Bună, eu sunt Eva, fondatoarea programului BODY RESET! Activez de mai bine de 10 ani în acest domeniu minunat al fitness-ului și nutriției. În acest timp am ajutat oameni la fel ca tine, din toate colțurile lumii să-și îmbunătățească forma fizică și calitatea vieții.

Experiența acumulată în domeniu m-a ajutat să am o abordare holistică atunci când vine vorba de un stil de viață sănătos. Din acest motiv am creat pentru tine un program complet de antrenament, nutriție și coaching care te va ajuta să ajungi la cea mai bună versiune a ta de până acum și astfel să te poți bucura din plin de viață și de tot ceea ce are ea de oferit.

Rolul meu este de:
a te ajuta să-ți identifici obiectivele
a-ți creea un program personalizat de antrenamente
a-ți construi un plan alimentar sănătos și pe placul tău
a fi lângă tine zi de zi pentru a te ghida și pentru a mă asigura că ești pe drumul cel bun

Testimoniale

Felicitări pt amenajarea spațiului, calitatea și diversitatea serviciilor.

Anca Utz

Bravo, oameni buni, pentru toată munca și implicarea! Foarte mișto la voi, vin cu mare drag.

Mirona Gâdei

Foarte curat, multe facilitati, imposibil sa nu gasesti ceva care sa ti se potriveasca. Oameni politicosi, respectuosi, personal bine pregatit, aparate de calitate.

Ovidiu Bulgaru

Imi place BrainFit, cel puțin pentru mine este ok. Merci!

Gabi Proca

Studio de fitness impecabil. Serviciul ireproșabil. Personal foarte simpatic și profi. Curățenie impresionanta. Merg cu drag aproape zilnic. Felicitări !

Vlahopol Cosmin
Like us!
>